top of page
BB Oxygen cream SPF50.jpg

waar wetenschap en natuur met elkaar zijn verweven

Décaar

Heb je last van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en fijne lijntjes?

DÉCAAR biedt jou effectieve oplossingen voor zichtbare verbetering van jouw huid.

Delicate foam cleanser.jpg

décaar behandelingen

€ 80

algen peeling

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

boek behandeling

renaissance behandeling

Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’, en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met de huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De treatment kan in sterkte worden aangepast, door te kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen.

boek behandeling
Calming%20mask%202_edited.jpg

€ 90

me-time.png

€ 45

quick refresh

Heb je even wat minder tijd, maar wil je toch even een heerlijk moment voor jezelf met resultaat voor de huid. Dan is de Quick Refresh Treatment ideaal voor jou!
Je huid wordt gereinigd, gescrubd en verzorgd door middel van een masker passend bij jouw huid.

boek behandeling

oxygen behandeling

Tijdens de DÉCAAR Oxygen treatment wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, des te  mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet. Zuurstof is essentieel om de doffe en verouderde huid te verjongen en rimpels en lijntjes te verminderen. Zuurstof is ook van belang om acne op de juiste wijze te behandelen. Als je huid ademt, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nog betere resultaten geven.

boek behandeling
Delicate foam cleanser.jpg

€ 80,00

bottom of page